Biomin Acțiune Socială

Programele si serviciile noastre se adreseaza familiilor lipsite de venituri, investitii in  educatie si in campanii de informare si constientizare

FARMING PROJECT:

Pentru comunitatea locala, proiectul raspunde   unor nevoi actuale ( implicare, informare, valorizare, orientare, formare, suport tehnic si material, interactiune )

Sustenabilitatea este unul din punctele forte ale acestui proiect. In primul rand se lucreaza  la cresterea  gradului de independenta financiara, iar pe de alta parte instrumentul oferit ( animalele - 1 scoafa gestanta rasa mangalita si 10 gaini ouatoare ) poate asigura continuitatea fara alte neaparate investitii.

Mecanismul este unul foarte simplu, accesibil , poate rezista prin forte proprii si poate fi extins  prin reinvestirea profitului.

Impactul va fi  dat de cresterea gradului de constientizare al beneficiarilor privind faptul ca succesul vine doar cu acordul si implicarea lor. Proiectul ne va demonstra ca prin implicare directa se poate inregistra SUCCESUL, chiar si in domenii sensibile, ca acesta. Metoda utilizata este proactiva si incercam  sa eliminam  riscul de a sustine cultura dependentei prin faptul ca responsabilizam si dezvoltam spiritul antreprenorial incercand sa asiguram o implicare maxima a beneficiarilor .

Simona Marți
0723118584
Email
biominactiunesociala@gmail.com
Facebook
https://www.facebook.com/Biomin-Actiune-Sociala-105340517642305

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *