Sărbătorim Ziua Mondială a ONG-urilor

Cu ocazia zilei ONG-urilor vă transmitem un mesaj sincer din partea societătii civile din Sibiu.

Ultimii ani, mai mult ca oricând, ne arată importanța mediului neguvernamental în bunul mers al societății, devenind un partener important inclusiv pentru instituțiile publice. Reducând focus-ul pe România și Sibiu, observăm o tot mai mare implicare în proiectele ministerelor și primăriilor, ONG-urile câștigându-și dreptul de a fi invitate la masa celor ce decid chestiuni importante pentru cetățeni. Mă bucură acest lucru deoarece așa trebuie să funcționeze o societate.
Tudor St. Popa
Președinte Asociației pentru Înfrumusețarea Orasului Sibiu
Din ce în ce mai mult, societatea civilă se implică în rezolvarea problemelor comunității, un exemplu elocvent fiind ajutorul oferit de zeci de ONG-uri în proiectul de renovare al noului sediu al Palatului Copiilor Sibiu, „Împreună reconstruim Palatul Copiilor”, în perioada 2019 – 2020. Cu ocazia Zilei Mondiale a ONG-urilor, ca beneficiar al ajutorului acestora, doresc să le mulțumesc, pentru implicare și sprijin, în numele miilor de elevi care participă la activitățile Palatului Copiilor și să le doresc succes în proiectele viitoare! Parafrazând motto-ul proiectului, „Când ONG-urile se unesc, miracole se împlinesc"
Prof. Daniel Vecsei
Director al Palatului Copiilor Sibiu, membru fondator al Asociației Pro Palatul Copiilor Sibiu
On World NGO Day, we invite you to change the world around us, by doing good for the vulnerable children and young people
Diana Podaru
Director SOS Children`s Villages Romania
When we talk about NGOs, we talk about solidarity, empathy, help, enthusiasm and humanism. It is the way through which we show our love and help for those in need. So let us thank those with initiative and civic spirit! We wish them lots of strength, patience and success in their endeavors/efforts!
Elena Tudorache
UCOS
Biomin Actiune Sociala onoreaza in fiecare zi nu doar astazi ziua mondiala a ONG-urilor. Onoram munca celor care deservesc binele comunitatii!
Simona Stela MARTI
Presedinte Biomin Actiune Sociala
“Cu o populatie de 7930052000 oameni, nimeni nu ar trebui sa se simta singur.”
Carmen Chindris
Presedinte SUS Inima
Azi este Ziua Mondială a Ong-urilor,a celor care se organizează să susțină cauzele in care cred,a celor care sunt mai aproape de nevoi și probleme. De ce este aceasta zi atât de importantă? Pentru că sărbătorim vise devenite realitate.
Cristina Retzler si Mihaela Rosioru
Presedinte & Vice Presedinte Asociatia Actionam