Alpha Sport Team

ACS ALPHA SPORT TEAM s-a înființat în anul 2017 din dorința de a relua un proiect mai vechi adresat copiilor care vor să-și construiască un viitor în domeniul sportului.

 

  • Viziune

Ne propunem să devenim unul dintre cele mai competitive cluburi sportive din sportul românesc. Ţintim excelența, atât pe terenul de sport cât şi în afara lui. Ne dorim să oferim cât mai multor sportivi tineri oportunitatea și șansa de a-și dezvolta abilitățile, de a învăța lecții de viață și de a se bucura de sport.  Pentru atingerea acestor deziderate construim o comunitate sportivă puternică în jurul clubului nostru şi a valorilor sale.

  • Misiune

Misiunea clubului este de a promova sportul, a  educa, a  dezvolta,  oferindu-le tinerilor jucători posibilitatea de a învăța abilitățile fundamentale ale baschetului sau ale altui sport de echipă, insuflând în acelaşi timp  lecții de viață și valori precum caracterul, colaborarea, disciplina, respectul și sportivitatea.

Deși are o istorie recentă, Alpha Basketball Sibiu și-a trecut în cont numeroase rezultate notabile, reușind astfel să se poziționeze printre cele mai competitive cluburi de baschet din țară.

 

 

  • Campioni Naţionali la categoria U 13 în sezonul competiţional 2019-2020.
  • Sezonul 2020-2021 ne aduce al doilea titlu consecutiv de Campioni ai Romaniei, de această dată la categoria U 14 masculin, performaţă greu de egalat.
  • Echipa genaraţiei 2009 reuşeşte la Campionatul Naţional de Baschet U 12 calificarea în semifinale și dispută Finala Mică.
  • Cea mai bună echipă de juniori sibiană. Pentru rezultatele obţinute echipa campioană a fost premiată de Primăria Sibiu în cadrul Galei Sportului fiind desemnată cea mai bună echipă de juniori.

 

 

  • Vicecampioni la Costineşti la Campionatul Naţional U 12, în sezonul competiţional 2019-2020
  • Clasarea în Top 4 la Festival de Babybaschet şi Minibaschet de la Costineşti 2019

 

Alpha Volleyball

Începând cu anul 2018 am demarat proiectul Alpha Volleyball, care a avut ca scop lărgirea sferei de acţiune a clubului prin  introducerea copiilor în volei, dezvoltarea abilităților fundamentale de joc ale acestora şi chiar încurajarea voleiului de performanţă prin înscrierea în Campionatul Naţional categoria Minivolei respectiv Speranţe.

Hulpuș Alexandru
0799888887
E-mail
alex@hulpus.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *